De revealsessie. Jullie komen naar mijn daglicht studio toe om voor het eerst jullie prachtige beelden te zien.
Na de fijne fotoshoot heb ik elk beeld met veel liefde en tijd nabewerkt, om tot het mooiste resultaat te komen. Deze prachtige herinneringen gaan we samenstellen tot producten die bij jullie wensen passen. Er is keuze uit verschillende prachtige producten, zodat jullie deze herinneringen voor altijd kunnen blijven koesteren.

4.

Samen werken we tijdens de fotoshoot toe naar die prachtige beelden. Dit doen we op een leuke en ontspannen manier. We maken er echt een fijn moment van!

3.

Graag heb ik vooraf even telefonisch contact met jullie. Zo hebben we al even kennis gemaakt en kan ik eventuele vragen vooraf al beantwoorden.
Voelen jullie een klik met mij: dan pakken we de agenda's erbij en plannen we samen een datum in voor de fotoshoot en revealsessie. 

2.

Wanneer jullie enthousiast zijn over mijn werk mogen jullie mij een bericht sturen.

1.

werkwijze

Super leuke, fijne en gezellige zwangerschaps fotoshoot gehad bij Lindy! Ik vond het in eerste instantie wel een beetje spannend, maar ze stelt je meteen heel erg op je gemak en geeft veel tips en aanwijzingen, wat ik erg fijn vond. En wauw wat zijn de foto’s mooi geworden! Zo mooi dat we meteen besloten hadden om de newborn fotoshoot ook bij Lindy te doen. Nu al zin in!

- Weiwei Wang

Wát was het weer genieten!

Voor ons was dit de tweede shoot met Lindy. We waren dit keer welkom in haar prachtige daglicht studio. Na even te hebben bijgekletst mochten we samen met onze mooie dochter op de foto. Lindy is vriendelijk, spontaan, neemt alle tijd en creëert een ontspannen & gezellige sfeer. Ze is een echte professional, heeft oog voor detail, belichting en compositie. Het eindresultaat is wederom prachtig, geweldige foto’s!

- Denise

Via Instagram zag ik het mooie profiel van Lindy en ik wist meteen dat ik door haar mijn zwangerschap wilde laten vastleggen! Dat we eerste 1,5 uur moesten rijden, maakte echt niet uit! Haar stijl, kleurgebruik en persoonlijke karakter spraken mij heel erg aan. Voorafgaand hebben we fijn contact gehad en dacht Lindy goed met mij mee. Eenmaal op locatie was de klik er meteen! Lindy had prachtige jurken mee en stelde ons direct op ons gemak! Het leek echt alsof we elkaar al jaren kenden; wat een leuke, lieve en spontane meid! En de foto’s? Een voor een prachtig!!!

- Maaike

Ik heb als beginnende fotograaf een mentorsessie gedaan bij Lindy in haar mooie studio voor newborn fotografie .
Het was erg leuk en ik voelde me meteen op mijn gemak om vragen te stellen.
Ze had een mooi gezin geregeld met een baby waarvan ik foto’s mocht maken. tussendoor kreeg ik tips en mocht ik vragen stellen.
Leerzaam en een mooie uitbreiding van mijn portfolio!

- Felicia

Reviews

let's get social